Online tools voor tussenpersonen
Woningtaxatie, notarisservice, bouwkeuringen, energielabels, aan- en verkoopbegeleiding...

Inloggen

Woningtaxaties

Landelijk dekkend netwerk

Met circa driehonderd taxateurs hebben wij een landelijk dekkend netwerk van gecertificeerde (NWWI) taxateurs voor een woningtaxatie. Hierdoor beschikken wij in de regel altijd over een lokale taxateur die bekend is met de lokale markt. In verreweg de meeste gevallen is de afstand tussen de taxateur en het te taxeren object niet meer dan vijf kilometer, in landelijke gebieden kan dit wat meer zijn.

Erkende NWWI gecertificeerde taxateurs

Al onze taxateurs zijn uiteraard aangesloten bij het NWWI (Nederlands Woning Waarde Instituut), waardoor al onze taxatierapporten door alle geldverstrekkers en NHG (Nationale Hypotheek Garantie) worden geaccepteerd.

Snelheid van werken

Via uw eigen account kunt u snel en gemakkelijk een aanvraag voor een taxatie indienen. U ziet daarna direct bij welke taxateur deze aanvraag is uitgezet. De taxateur neemt uiterlijk binnen twee werkdagen telefonisch contact met u (of uw cliënt) op. Binnen 4 werkdagen na de taxatie door de taxateur ontvangt u het taxatierapport.

Tarieven woningtaxatie

Onze taxateurs bepalen zelf hun scherpe tarieven. Vult u hieronder een adres in om te kijken welke taxateurs in uw regio werkzaam zijn en welke tarieven zij hanteren.

In principe zal de taxateur met uw cliënt niet praten over het tarief. U ontvangt van de taxateur zelf zowel het taxatierapport als de factuur. U kunt vervolgens zelf bepalen of en hoe u deze kosten aan uw cliënt doorberekend.

Wij kunnen naast woningtaxaties ook bedrijfsonroerendgoed (BOG) taxaties verzorgen. In dat geval kunt u ons het beste per email info@support4tp.nl informeren.

Gratis account aanmaken

Heeft u als intermediair interesse in een aansluiting bij Support4TP vul dan ons aanmeldingsformulier in of neem eerst telefonisch contact met ons op via info@support4tp.nl of 088-4303070.

Taxateurs en hun tarieven in uw regio

Vult u hieronder een adres in om te kijken tegen welke tarieven we in uw regio een taxateur kunnen bieden. Deze stap is geheel vrijblijvend en we gebruiken de ingevoerde gegevens enkel om de juiste taxateurs te kunnen tonen. Wanneer u tevreden bent over ons aanbod kunt u vanuit de volgende stap uw aanvraag direct indienen.

Te taxeren woning
Doorgaan naar de volgende stap: taxateurs en hun tarieven