Online tools voor tussenpersonen
Woningtaxatie, notarisservice, bouwkeuringen, energielabels, aan- en verkoopbegeleiding...

Inloggen

Bouwkundige keuringen

Landelijk dekkend netwerk

Met circa twintig gecertificeerde bouwkundige inspecteurs hebben wij een landelijk dekkend netwerk voor een bouwtechnische keuring. Hiervoor werken wij samen met een externe bouwkundige partner.

ISO-9001 en BRL-9500 gecertificeerd

Alle bouwkundige inspecteurs zijn gecertificeerd, waardoor al onze rapporten worden geaccepteerd. Ook zijn de rapporten geschikt voor en voldoen ze aan de eisen die gesteld zijn t.b.v de Nationale Hypotheek Garantie. De bouwtechnische rapporten worden erkend door de NHG, Stichting Waarborgfonds Eigen Woningen en alle bij de Autoriteit Financiële Markten geregistreerde financiële instellingen.

Snelheid van werken

Via uw eigen account kunt u snel en gemakkelijk een aanvraag voor een bouwkundige keuring indienen. Onze bouwkundige partner neemt uiterlijk binnen twee werkdagen telefonisch contact met u (of uw cliënt) op. Het uiteindelijke keuringsrapport ontvangt u binnen maximaal 48 uur na de keuring per post en/of mail. De genoemde 48 uur is uitsluitend haalbaar onder normale omstandigheden, exclusief overmacht.

Tarieven bouwkundige keuring

€ 359,- all-in (inclusief btw).

  • tarief is van toepassing voor woningen tot 800 m³.
  • meerprijs elke volgende 100 m³ is € 35,- incl. btw.

U ontvangt van de bouwkundige partner zelf zowel het keuringsrapport als de factuur. U kunt vervolgens zelf bepalen of en hoe u deze kosten aan uw cliënt doorberekend.

Gratis account aanmaken

Heeft u als intermediair interesse in een aansluiting bij Support4TP vul dan ons aanmeldingsformulier in of neem eerst telefonisch contact met ons op via info@support4tp.nl of 088-4303070.

Demo aanvraagformulier bouwkundige keuring

Hieronder ziet u een demo van een aanvraagformulier van de fictieve tussenpersoon "Jansen". Als tussenpersoon met een eigen account op Supper4TP zijn een aantal velden vooringevuld en een aantal velden verplicht.