Online tools voor tussenpersonen
Woningtaxatie, notarisservice, bouwkeuringen, energielabels, aan- en verkoopbegeleiding...

Inloggen

Veel gestelde vragen

Komen er ook nog extra kosten bovenop het vaste tarief?

Ons tarief is inclusief alle bijkomende kosten. Dus ook de btw, gemeentelijke leges en kadasterkosten (verschotten) spelen een rol. Het vaste tarief is dus ook inclusief deze extra kosten, u betaalt niets meer dan dit vaste tarief.

De enige uitzonderingen op het vaste tarief zijn:

  • Voor aanvragen op een van de Waddeneilanden.
  • Voor zgn. MVE woningen.
  • Indien de geldverstrekker een milieuaanvulling (bodem informatie / schoongrond verklaring) wil bij het taxatierapport. De kosten hiervoor verschillen per gemeente (gratis tot ca. 50,-). Dit gebeurt overigens zelden.
  • Voor een taxatie vanaf tekening (de woning moet nog gebouwd worden). Het kan dan zijn dat er ca. € 25,- meer in rekening wordt gebracht. Dit is alleen het geval als er ook echt meer tijd gaat zitten in het bestuderen van de tekeningen en de vergunningen. 
  • Voor een taxatie met een getaxeerde waarde boven de zes ton wordt er € 50,- meer in rekening gebracht.
  • Indien de taxatieopdracht dermate afwijkend en/of tijdrovend is dat de taxateur hier aantoonbaar veel extra tijd aan kwijt is. Dit gebeurt zelden en meestal is er dan sprake van een monumentaal pand o.i.d..
  • Bij een bouwkeuring en/of energielabel waarbij de inhoud van de woning meer is dan 800 m³ is de meerprijs voor elke volgende 100 m³ € 35,00.
  • Bij een notarisaanvraag welke zeer complex is, en bij extra aflossingen en/of meerdere percelen.
  • Bij een aankoopbegeleiding waarbij de aankoopmakelaar reeds bij twee woningen zonder succesvolle heeft onderhandeld, mag de makelaar bij elke volgende woning € 275,- extra in rekening brengen. Dit gebeurt overigens zelden.

Wat zijn de kosten bij annuleren?

Het is niet meer mogelijk te annuleren nadat de makelaar de woning reeds heeft bezocht.

Wat is de betalingstermijn voor de nota?

Als de nota niet via de notaris wordt verrekend, dient de nota binnen twee weken na ontvangst te worden voldaan. Behalve indien u anders overeen bent gekomen met de uitvoerder.

Hoe kan ik mij als tussenpersoon aanmelden?

Heeft u als intermediair interesse in een aansluiting bij Support4TP, vul dan ons aanmeldingsformulier in of neem eerst telefonisch contact met ons op via info@support4tp.nl of 088-4303070.

Hoe kan ik mij als makelaar / taxateur / inspecteur / notaris aanmelden?

U bent makelaar / taxateur / inspecteur / notaris en bent wellicht geïnteresseerd in een samenwerking met Support4TP. Een samenwerking met Support4TP zal leiden tot meer opdrachten van zowel consumenten als van adviseurs. U kunt uw interesse kenbaar maken via ons contactformulier of telefonische op het nummer van Almexx b.v. 088-4303030.