Online tools voor tussenpersonen
Woningtaxatie, notarisservice, bouwkeuringen, energielabels, aan- en verkoopbegeleiding...

Inloggen

Aankoopbegeleiding

Landelijk dekkend netwerk

Met circa honderd aankoopmakelaars hebben wij een landelijk dekkend netwerk van erkende aankoopmakelaars voor een aankoopbegeleiding. Hierdoor beschikken wij in de regel altijd over een lokale makelaar die bekend is met de lokale markt.

Erkende aankoopmakelaars

Al onze aankoopmakelaars zijn aangesloten bij een van de drie erkende brancheverenigingen NVM, VBO, of VastgoedPRO waardoor u bent verzekerd van professionaliteit, de betrouwbaarheid en de kwaliteit van de makelaar. Ook zijn de makelaars altijd aangesloten bij de Stichting Geschillencommissies voor Consumentenzaken.

Snelheid van werken

Via uw eigen account kunt u snel en gemakkelijk een aanvraag voor aankoopbegeleiding door een aankoopmakelaar indienen. U ziet daarna direct bij welke makelaar deze aanvraag is uitgezet. De makelaar neemt uiterlijk binnen twee werkdagen telefonisch contact met u (of uw cliënt) op.

Tarieven aankoopbegeleiding

€ 1250,- all-in (inclusief btw).

  • Als de onderhandelingen niet tot aankoop leiden, brengt de makelaar u geen kosten in rekening wanneer u bij de onderhandelingen voor uw tweede keuze dezelfde makelaar wilt gebruiken voor de aankoopbegeleiding.
  • Wilt u niet met dezelfde makelaar zaken doen of heeft u geen tweede keuze? Dan brengt de makelaar u € 275,- in rekening voor de werkzaamheden die zijn verricht.
  • Mochten de onderhandelingen voor de eerste twee woningen allebei niet tot aankoop leiden, dan mag de makelaar bij elke volgende woning € 275,- extra in rekening brengen.

Gratis account aanmaken

Heeft u als intermediair interesse in een aansluiting bij Support4TP vul dan ons aanmeldingsformulier in of neem eerst telefonisch contact met ons op via info@support4tp.nl of 088-4303070.

Demo aanvraagformulier aankoopbegeleiding

Hieronder ziet u een demo van een aanvraagformulier van de fictieve tussenpersoon "Jansen". Als tussenpersoon met een eigen account op Supper4TP zijn een aantal velden vooringevuld en een aantal velden verplicht.