Online tools voor tussenpersonen
Woningtaxatie, notarisservice, bouwkeuringen, energielabels, aan- en verkoopbegeleiding...

Inloggen

Energielabels

Landelijk dekkend netwerk

Met circa honderd gecertificeerde energielabel inspecteurs hebben wij een landelijk dekkend netwerk voor een energielabel bij woningen. Hiervoor werken wij samen met een externe partner.

SO-9001 en BRL-9500 gecertificeerd

Al onze inspecteurs zijn gecertificeerd en in ons label zijn de standpunten van de Vereniging Eigen Huis, NVM, VROM en andere belangenorganisaties verwerkt. Het label is een energielabel en -besparingrapport waar het ‘verplichte’ energielabel nog maar slechts een heel klein onderdeel van is. Het is een volledig energiebesparingrapport, op maat toegesneden voor de betreffende woning. Het label van onze externe partner is dus een heel uitgebreid energielabel. Het bevat een binnenmilieurapport, inzicht in besparingen op kortere en langere termijn, statistische gegevens en nog veel meer.

Snelheid van werken

Via uw eigen account kunt u snel en gemakkelijk een aanvraag voor een energielabel indienen. Onze externe partner neemt uiterlijk binnen twee werkdagen telefonisch contact met u (of uw cliënt) op. Het uiteindelijke label ontvangt u binnen maximaal 48 uur na de keuring per post en/of mail. De genoemde 48 uur is uitsluitend haalbaar onder normale omstandigheden, exclusief overmacht.

Tarieven energie label

€ 190,- all-in (inclusief btw).

  • tarief is van toepassing voor woningen tot 800 m³.
  • meerprijs elke volgende 100 m³ is € 35,- incl. btw.

U ontvangt van onze partner zelf zowel de energielabel als de factuur. U kunt vervolgens zelf bepalen of en hoe u deze kosten aan uw cliënt doorberekend.

Gratis account aanmaken

Heeft u als intermediair interesse in een aansluiting bij Support4TP vul dan ons aanmeldingsformulier in of neem eerst telefonisch contact met ons op via info@support4tp.nl of 088-4303070.

Demo aanvraagformulier energielabel

Hieronder ziet u een demo van een aanvraagformulier van de fictieve tussenpersoon "Jansen". Als tussenpersoon met een eigen account op Supper4TP zijn een aantal velden vooringevuld en een aantal velden verplicht.