Online tools voor tussenpersonen
Woningtaxatie, notarisservice, bouwkeuringen, energielabels, aan- en verkoopbegeleiding...

Inloggen

Verkoopbegeleiding

Landelijk dekkend netwerk

Met circa veertig NVM makelaars hebben wij in diverse plaatsen in Nederland een NVM makelaar beschikbaar om voor een vast tarief een woning te verkopen.

NVM makelaars

Al onze makelaars zijn aangesloten bij de NVM, waardoor u verzekerd bent van professionaliteit, de betrouwbaarheid en de kwaliteit van de makelaar. Tevens is een goede presentatie op Funda hiermee gegarandeerd. De NVM makelaars zijn altijd aangesloten bij de Stichting Geschillencommissies voor Consumentenzaken.

Snelheid van werken

Via uw eigen account kunt u snel en gemakkelijk een aanvraag voor woningverkoop door een NVM makelaar indienen. U ziet daarna direct bij welke makelaar deze aanvraag is uitgezet. De makelaar neemt uiterlijk binnen twee werkdagen telefonisch contact met u (of uw cliënt) op.

Tarieven NVM makelaar

€ 3.250,- all-in (inclusief btw).

  • Een NVM makelaar van Makelaars Club is een zelfstandige NVM makelaar met een eigen kantoor. Het enige verschil zit in de berekening van de courtage.
  • U betaalt dus geen percentage van de verkoopprijs als makelaarscourtage maar een vast 'all-in' tarief (incl. btw).
  • Een NVM makelaar heeft alleen recht heeft op intrekkingskosten als hiervoor een regeling is getroffen in de opdracht tot dienstverlening.

Gratis account aanmaken

Heeft u als intermediair interesse in een aansluiting bij Support4TP vul dan ons aanmeldingsformulier in of neem eerst telefonisch contact met ons op via info@support4tp.nl of 088-4303070.

Demo aanvraagformulier verkoopbegeleiding

Hieronder ziet u een demo van een aanvraagformulier van de fictieve tussenpersoon "Jansen". Als tussenpersoon met een eigen account op Supper4TP zijn een aantal velden vooringevuld en een aantal velden verplicht.