Online tools voor tussenpersonen
Woningtaxatie, notarisservice, bouwkeuringen, energielabels, aan- en verkoopbegeleiding...

Inloggen

Over ons

Support4TP is eind 2010 opgericht omdat steeds meer adviseurs hun taxatie aanvragen via de consumentensite Erkende Taxateurs indienden. Om meer service en ondersteuning te bieden aan de tussenpersonen, die andere wensen hebben dan consumenten, is Support4TP opgezet. Almexx b.v. heeft met Erkende Taxateurs een jarenlange ervaring in het verspreiden en monitoren van taxatie-opdrachten. Ook zijn wij al jaren actief als internetmarketeer in de financiële markt (hypotheekleads, rekenmodules, etc.).

Vanaf 2003 zijn wij actief in de makelaardij, waarbij we met name de opdrachten direct via de consumenten ontvangen. Wij genereren jaarlijks meer dan 15.000 aanvragen direct afkomstig van consumenten. Met ons netwerk van leveranciers (makelaars, notarissen, inspecteurs, etc.) en de bewezen diensten willen we nu ook de tussenpersoon gaan ondersteunen.

Aan de tussenpersoon bieden wij precies dezelfde diensten als wij aan de consument bieden met het verschil dat bij Support4TP alles is ingericht om gemak en efficiëntie te behalen voor de tussenpersoon.

Kenmerken van Support4TP

  • Vast laag 'all-in' tarief voor iedere dienst;
  • Direct contact met de uitvoerder;
  • 100% transparantie: u ontvangt de factuur van de uitvoerder;
  • Diensten gemakkelijk online te regelen en te volgen;
  • Naast diensten leveren wij online marketingtools ter ondersteuning.

Aanmelden als tussenpersoon

Heeft u als intermediair interesse in een aansluiting bij Support4TP? Vul dan ons aanmeldingsformulier in of neem per email of telefonisch contact met ons op via info@support4tp.nl of 088-4303070.