Online tools voor tussenpersonen
Woningtaxatie, notarisservice, bouwkeuringen, energielabels, aan- en verkoopbegeleiding...

Inloggen

Over ons

Support4TP is eind 2010 opgericht doordat steeds meer adviseurs hun taxatie aanvragen via de consumentensite Erkende Taxateurs indienden. Om meer service en ondersteuning te bieden aan de tussenpersonen, die andere wensen hebben dan consumenten, is Support4TP opgezet. Almexx b.v. heeft met Erkende Taxateurs een jarenlange ervaring in het verspreiden en monitoren van taxatie opdrachten. Ook zijn wij al jaren actief als internet marketeer in de financiële markt (hypotheekleads, rekenmodules, etc.).

Vanaf 2003 zijn wij actief in de makelaardij, waarbij we met name de opdrachten direct via de consumenten ontvangen. Wij genereren jaarlijks meer dan 15.000 aanvragen direct afkomstig van consumenten. Met ons netwerk van leveranciers (makelaars, notarissen, inspecteurs, etc.) en de bewezen diensten willen we nu ook de tussenpersoon gaan ondersteunen.

Aan de tussenpersoon bieden wij precies dezelfde diensten als die wij aan de consument bieden met dit verschil dat bij Support4TP alles is ingericht om gemak en efficiëntie te behalen voor de tussenpersoon.

Kenmerken van Support4TP

Aanmelden als tussenpersoon

Heeft u als intermediair interesse in een aansluiting bij Support4TP vul dan ons aanmeldingsformulier in of neem eerst per email of telefonisch contact met ons op via info@support4tp.nl of 088-4303070.

Links

Op deze pagina kunt u zien welke sites naar ons linken.